HIFK/11

Tavoitteena tartuttaa rakkaus lajiin!

Syksyllä 2016 perustetussa joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 34 pelaajaa. Jokaisen pelaajan viihtyminen ja kehitys on meille tärkeää. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että harjoittelu vastaa jokaisen pelaajan tarpeita ja kehitystasoa. Meillä on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa kilpailullisesti ja tavoitteellisesti sekä myös enemmän harrastemaisesti. Valmennus toteutetaan kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti).

Pelitoiminnassa olemme mukana kolmella eri joukkueella, joista jokainen pelaa omalle tasolleen sopivia pelejä. Osallistuimme kesällä 2019 Palloliiton piirisarjaan (taso 2), turnauksiin (mm. Helsinki Cup) ja peli-iltoihin. Talvisin pelaamme treenipelien lisäksi Talviliigassa tasoilla Kilpa, Haaste ja Harraste.

Kesällä joukkueemme harjoittelee pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa Väinämöisen kentällä. Lisäksi tarjoamme kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua kerran viikossa Taitokouluun, jossa keskitymme jalkapallotekniikan hiomiseen. Talvisin harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, tiistaisin Käpylän Juniorihallissa ja lauantaisin Katajanokan liikuntahallissa.

Seura tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden osallistua pelaajakehitystä tukevaan ympärivuotiseen tähtivalmennusohjelmaan (Treenaa Tähtien Kanssa), jota vetävät HIFK:n edustusjoukkueen pelaajat Arnold Origi (maalivahtivalmennus) ja Hannu Patronen (pelaajavalmennus).

Joukkueemme on osa aktiivista HIFK:n yhteisöä ja osallistummekin aktiivisesti erilaisiin seuran järjestämiin tapahtumiin. Jo perinteeksi muodostunut jokakesäinen jalkapalloleiri (Kynäleiri) on jo monelle pelaajalle kesän kohokohta. Kummipelaajamme HIFK:n edustusjoukkueesta (kesällä 2019 Tiquinho ja Toró) ovat myös seuranneet kauden aikana tiiviisti joukkueemme edesottamuksia. Heidät näkeekin usein kentän laidalla kannustamassa joukkuettamme.

Otamme mielellämme uusia lapsia ryhmään!

Uutiset

Pertti Hartikainen on poissa

| HIFK | No Comments
Yksi HIFK:n vanhoista jalkapallomestareista on poissa. Pertti Hartikainen menehtyi torstaina pitkäaikaisen sairauden murtamana. Hän oli kuollessaan 80-vuotias. Keskustuen paikalla pelannut…

HIFK:n vuosina 2014 ja 2015 syntyneiden joukkueet hakevat uusia pelaajia

| Juniorit, P14, P15 | No Comments
HIFK hakee uusia pelaajia vuosina 2014 ja 2015 syntyneiden junioreiden joukkueisiinsa!  Poikien joukkueet harjoittelevat lokakuun alusta eteenpäin yhdessä Käpylän juniorihallissa…

Stadi Skulaa futista ja lätkää IFK:ssa

| Juniorit | No Comments
Stadi Skulaa futista ja lätkää IFK:ssa Stadi Skulaa on HIFK Soccer rf:n ja HIFK Ishockey rf:n yhteistyöprojekti, jonka päätarkoitus on…

Yhteystiedot

Joukkuejohtaja
Hanna Khalili
hanna.khalili[at]hifkfotboll.fi

Joukkuejohtaja
Jonas Svensson
jonas.svensson[at]hifkfotboll.fi

Vastuuvalmentaja
Linus Nynäs

Nuorisovastaava
Mikael Airava
mikael.airava[at]hifkfotboll.fi
+358 400 817 265