HIFK/11

Tavoitteena tartuttaa rakkaus lajiin!

Syksyllä 2016 perustetussa joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 34 pelaajaa. Jokaisen pelaajan viihtyminen ja kehitys on meille tärkeää. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että harjoittelu vastaa jokaisen pelaajan tarpeita ja kehitystasoa. Meillä on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa kilpailullisesti ja tavoitteellisesti sekä myös enemmän harrastemaisesti. Valmennus toteutetaan kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti).

Pelitoiminnassa olemme mukana kolmella eri joukkueella, joista jokainen pelaa omalle tasolleen sopivia pelejä. Osallistuimme kesällä 2019 Palloliiton piirisarjaan (taso 2), turnauksiin (mm. Helsinki Cup) ja peli-iltoihin. Talvisin pelaamme treenipelien lisäksi Talviliigassa tasoilla Kilpa, Haaste ja Harraste.

Kesällä joukkueemme harjoittelee pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa Väinämöisen kentällä. Lisäksi tarjoamme kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua kerran viikossa Taitokouluun, jossa keskitymme jalkapallotekniikan hiomiseen. Talvisin harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, tiistaisin Käpylän Juniorihallissa ja lauantaisin Katajanokan liikuntahallissa.

Seura tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden osallistua pelaajakehitystä tukevaan ympärivuotiseen tähtivalmennusohjelmaan (Treenaa Tähtien Kanssa), jota vetävät HIFK:n edustusjoukkueen pelaajat Arnold Origi (maalivahtivalmennus) ja Hannu Patronen (pelaajavalmennus).

Joukkueemme on osa aktiivista HIFK:n yhteisöä ja osallistummekin aktiivisesti erilaisiin seuran järjestämiin tapahtumiin. Jo perinteeksi muodostunut jokakesäinen jalkapalloleiri (Kynäleiri) on jo monelle pelaajalle kesän kohokohta. Kummipelaajamme HIFK:n edustusjoukkueesta (kesällä 2019 Tiquinho ja Toró) ovat myös seuranneet kauden aikana tiiviisti joukkueemme edesottamuksia. Heidät näkeekin usein kentän laidalla kannustamassa joukkuettamme.

Otamme mielellämme uusia lapsia ryhmään!

Uutiset

Elokuun Åke Lindman jalkapallokouluun edelleen vapaita paikkoja!

| Juniorit | No Comments
Åke Lindmanin jalkapallokoulu 2020 HIFK Fotboll järjestää kesä- ja elokuussa 2020 jo perinteeksi muodostuneen Åke Lindmanin jalkapallokoulun. Futiskoulumme on oiva…

Tervetuloa mukaan HIFK 2015-ikäluokan jalkapallotoimintaan!

| Juniorit | No Comments
Tervetuloa mukaan HIFK 2015-ikäluokan jalkapallotoimintaan! Ryhmän piti aloittaa toimintansa toukokuun alussa, mutta kokoontumisrajoituksia ja Palloliiton ohjeistuksia noudattaen siirsimme aloituksen elokuulle.…

Åke Lindmanin jalkapallokoulu avasi futiskesän

| Juniorit | No Comments
Åke Lindmanin jalkapallokoulu avasi futiskesän Kesästä 2008 lähtien järjestetty Åke Lindmanin jalkapallokoulu toimi tänäkin vuonna tuttuun tapaan kesän lähtölaukauksena koko…

Yhteystiedot

Joukkuejohtaja
Hanna Khalili
hanna.khalili[at]hifkfotboll.fi

Joukkuejohtaja
Jonas Svensson
jonas.svensson[at]hifkfotboll.fi

Vastuuvalmentaja
Linus Nynäs

Nuorisovastaava
Mikael Airava
mikael.airava[at]hifkfotboll.fi
+358 400 817 265