HIFK/11

Tavoitteena tartuttaa rakkaus lajiin!

Syksyllä 2016 perustetussa joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 34 poikaa. Jokaisen pelaajan viihtyminen ja kehitys on meille tärkeää. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että harjoittelu vastaa jokaisen pelaajan tarpeita ja kehitystasoa. Meillä on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa kilpailullisesti ja tavoitteellisesti sekä myös enemmän harrastemaisesti. Valmennus kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti).

Pelitoiminnassa olemme mukana kolmella eri joukkueella, joista jokainen pelaa omalle tasolleen sopivia pelejä. Osallistuimme kesällä 2019 Palloliiton piirisarjaan (taso 2), turnauksiin (mm. Helsinki Cup) ja peli-iltoihin. Talvisin pelaamme treenipelien lisäksi Talviliigassa tasoilla Kilpa, Haaste ja Harraste.

Kesällä joukkueemme harjoittelee pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa Väinämöisen kentällä. Lisäksi tarjoamme kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua kerran viikossa Taitokouluun, jossa keskitymme jalkapallotekniikan hiomiseen. Talvisin harjoittelemme 2 kertaa viikossa, tiistaisin Käpylän Juniorihallissa ja lauantaisin Katajanokan liikuntahallissa.

Seura tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden osallistua pelaajakehitystä tukevaan ympärivuotiseen tähtivalmennusohjelmaan, jota vetävät HIFK:n edustusjoukkueen pelaajat Arnold Origi (maalivahtivalmennus) ja Hannu Patronen (pelaajavalmennus).

Joukkueemme on osa aktiivista HIFK:n yhteisöä ja osallistummekin aktiivisesti erilaisiin seuran järjestämiin tapahtumiin. Jo perinteeksi muodostunut jokakesäinen jalkapalloleiri (Kynäleiri) on jo monelle pelaajalle kesän kohokohta. Kummipelaajamme HIFK:n edustusjoukkueesta (kesällä 2019 Tiquinho ja Toro) ovat myös seuranneet kauden aikana tiiviisti joukkueemme edesottamuksia. Heidät näkeekin usein kentän laidalla kannustamassa joukkuettamme.

Ryhmän valmennuksesta vastaavat Linus Nynäs ja valmennusryhmä.

Otamme mielellämme uusia lapsia ryhmään!

Lisätiedot: Nuorisovastaava Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, +358 400 817 265

Uutiset

Haemme uusia lasten- ja nuortenjoukkueiden valmentajia kaudelle 2020.

| Juniorit, P03, P04, P09, P10, P11, P12, P14, TP12, TP13, Tyttöfutis | No Comments
HIFK:lla on jälleen tarve täydentää juniorivalmentajaryhmäänsä. Haemme uusia ohjaajia/valmentajia lasten ja nuorten joukkueisiimme. Tällä hetkellä etsimme vastuuvalmentajia seuraaviin joukkueisiin: P20/Kakkonen…

HIFK:n joukkueet Helsinki Cupissa

| B-tytöt, Juniorit, P02, P03, P08, P09, P10, P11 | No Comments
HIFK Fotbollin ikäluokat osallistuvat Helsinki Cup turnaukseen kuudentoista joukkueen voimin. Seuramme on edustettuna lähes kaikissa poikien ikäluokissa 7 vuotiaista (P7)…

Åke Lindmanin jalkapallokoulu 2019

| Juniorit, P11, TP12, Tyttöfutis | No Comments
Åke Lindmanin jalkapallokoulu 2019 HIFK Fotboll järjestää kesä- ja elokuussa 2019 jo perinteeksi muodostuneen Åke Lindmanin jalkapallokoulun. Futiskoulumme on oiva…

Yhteystiedot

Joukkuejohtaja
Hanna Khalili
hanna.khalili[at]hifkfotboll.fi

Joukkuejohtaja
Jonas Svensson
jonas.svensson[at]hifkfotboll.fi

Vastuuvalmentaja
Linus Nynäs