HIFK/11

Tavoitteena tartuttaa rakkaus lajiin!

Syksyllä 2016 perustetussa joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 34 pelaajaa. Jokaisen pelaajan viihtyminen ja kehitys on meille tärkeää. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että harjoittelu vastaa jokaisen pelaajan tarpeita ja kehitystasoa. Meillä on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa kilpailullisesti ja tavoitteellisesti sekä myös enemmän harrastemaisesti. Valmennus toteutetaan kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti).

Pelitoiminnassa olemme mukana kolmella eri joukkueella, joista jokainen pelaa omalle tasolleen sopivia pelejä. Osallistuimme kesällä 2019 Palloliiton piirisarjaan (taso 2), turnauksiin (mm. Helsinki Cup) ja peli-iltoihin. Talvisin pelaamme treenipelien lisäksi Talviliigassa tasoilla Kilpa, Haaste ja Harraste.

Kesällä joukkueemme harjoittelee pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa Väinämöisen kentällä. Lisäksi tarjoamme kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua kerran viikossa Taitokouluun, jossa keskitymme jalkapallotekniikan hiomiseen. Talvisin harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, tiistaisin Käpylän Juniorihallissa ja lauantaisin Katajanokan liikuntahallissa.

Seura tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden osallistua pelaajakehitystä tukevaan ympärivuotiseen tähtivalmennusohjelmaan (Treenaa Tähtien Kanssa), jota vetävät HIFK:n edustusjoukkueen pelaajat Arnold Origi (maalivahtivalmennus) ja Hannu Patronen (pelaajavalmennus).

Joukkueemme on osa aktiivista HIFK:n yhteisöä ja osallistummekin aktiivisesti erilaisiin seuran järjestämiin tapahtumiin. Jo perinteeksi muodostunut jokakesäinen jalkapalloleiri (Kynäleiri) on jo monelle pelaajalle kesän kohokohta. Kummipelaajamme HIFK:n edustusjoukkueesta (kesällä 2019 Tiquinho ja Toró) ovat myös seuranneet kauden aikana tiiviisti joukkueemme edesottamuksia. Heidät näkeekin usein kentän laidalla kannustamassa joukkuettamme.

Otamme mielellämme uusia lapsia ryhmään!

Uutiset

HIFK:n toimisto suljetaan toistaiseksi

| HIFK | No Comments
Vallitsevan koronavirustilanteen takia HIFK on päättänyt sulkea HIFK Fotboll Ab:n ja HIFK Soccer rf:n Döbelninkadulla sijaitsevan toimiston vierailijoilta. Toimistotilat pidetään…

HIFK kutsuu 2015 syntyneet mukaan toimintaan!

| Juniorit | No Comments
Tervetuloa mukaan HIFK 2015 ikäluokan jalkapallotoimintaan! Ryhmä aloittaa toimintansa 4.5.2020, klo: 18.00-19.00. Pidämme kesäkaudella harjoitukset Väinämöisen kentällä maanantaisin, klo: 18.00-19.00.…

HIFK/09 etsii uusia pelaajia

| Juniorit, P09 | No Comments
HIFK/09 järjestää avoimet harjoitukset tiistaina 25.2. klo 17-18 Käpylän juniorihallissa rekrytoidakseen uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Paikalla on myös HIFK:n edustusjoukkueesta…

Yhteystiedot

Joukkuejohtaja
Hanna Khalili
hanna.khalili[at]hifkfotboll.fi

Joukkuejohtaja
Jonas Svensson
jonas.svensson[at]hifkfotboll.fi

Vastuuvalmentaja
Linus Nynäs

Nuorisovastaava
Mikael Airava
mikael.airava[at]hifkfotboll.fi
+358 400 817 265