Skip to main content

HIFK U17 Red

HIFK U17 Red-joukkue koostuu kaudella 2021 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2004 ja 2005. Olemme harrastetason joukkue, jossa pidetään hauskaa pelikavereiden kesken, mutta jossa jokainen meistä kuitenkin haluaa kehittyä, niin pelaajana kuin joukkueena.

 

Valmentaja Carl Hobbs

Pidetty ja osaava valmentajamme Carl ”Calle” Hobbs on sekä Iso-Britannian että Ruotsin kansalainen, mutta on asunut jo kauan Helsingissä. Valmennuskielet ovat ruotsi ja englanti, sopivasti sekoitettuna myös suomeksi. Pelaajat ovat niin suomen- kuin ruotsinkielisiä, joten molemmat kieliryhmät saavat joukkueessamme hyvän ja positiivisen kielikylvyn, samalla kun pidetään hauskaa.

Haluatko mukaan?

Joukkueeseemme mahtuu vielä uusia pelaajia. Sesongista riippuen meillä on noin kolme treeniä viikossa, otteluiden lisäksi. Toivomme toki, että kaikki aina pyrkivät tulemaan kaikkiin treeneihin, mutta emme yritä ylläpitää mitään pakottavaa kuria tai vaatimuksia tämän suhteen. Meille siis mahtuu mukaan, vaikka elämään kuuluisi muitakin asioita kuin pelkästään jalkapalloa eikä meitä häiritse, että rinnan pelataan esimerkiksi toista lajia. Mielestämme se vain monipuolistaa elämää ja fyysistä hyvinvointia.

Jos kiinnostuit, otatko yhteyttä valmentajaamme tai joukkueenjohtajaamme? Yhteystiedot löydät alla.

Treenivuorot

Harjoitusajat vaihtelevet hieman vuodenaikojen mukaan. Tällä hetkellä meillä on kolmet treenit alla olevan mukaisesti:

Tiistaisin
Väinämöisen kenttä
17.00 – 18.00

Keskiviikkoisin
Väinämöisen kenttä
16.00 – 17.00

Perjantaisin
Väinämöisen kenttä
17.00 – 18.00

Toiminta

  • Kunniotamme toisiamme ja osoitamme tämän muun muassa tulemalla aina ajoissa harjoituksiin ja otteluihin.
  • Esiinnymme liigaseuran juniorijoukkueena, siten että harjoittelemme ja pelaamme yhtenäisessä HIFK:n peliasussa. Joukkueenjohtaja avustaa varusteiden hankinassa.
  • Joukkueen talous on varsin vakaalla pohjalla ja meillä on näin hyvin edullinen kuukausimaksu. Vuoden 2022-maksut ovat 150 euron kertamaksu (seura- ja jäsenmaksu) sekä 55 euron kuukausimaksu.
  • Vanhempienkin kanssa on hyvä henki ja yhteydenpito monella tavalla. Sen lisäksi, että kentän laidalla kannustetaan yhdessä, toimintaa voi seurata niin Nimenhuuto-ilmoittautumisohjelmassa, näillä nettisivuilla kuin toki myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja
Kimmo Forss
kimmo.forss[at]hifkfotboll.fi
050 590 5879

Päävalmentaja
Sabatino Ventre
sabatino.ventre[at]hifkfotboll.fi