Otteluraportit

HIFK ja PK-35 kauden kolmanteen tasapeliin

PK-35 Vantaa – HIFK 2-2 (0-1)

42´ 0-1 Tuomas Mustonen

52´ 0-2 Tuomas Mustonen

71´ 1-2 Fidan Seferi

HIFK:n avauskokoonpano: Johansson (MV), Hänninen, Kuusijärvi, Sinisalo, Aaltonen, Taulo, Sotka (45´ Taulo), Mustonen (74´ Okkonen), Peltonen, Terävä, Inutile (66′ Jung)

Vaihtopelaajat: Ranta (MV), Maisonvaara, Oras, Priha.

Ennakko

PK-35 ja HIFK olivat tasanneet pisteet kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa. Erittäin tasainen ottelu oli tiedossa myös tällä kertaa varsinkin kun PK-35:lla oli parempi tuntuma tekonurmeen.

Ratkaisu

Pisteet näyttivät matkaavan jo Helsinkiin, kun HIFK oli Tuomas Mustosen maaleilla 0-2 johtoasemassa, kun toista puoliaikaa oli pelattu alle 10 minuuttia.

Mustosen loistavan maalivainun ja Johanssonin upean pelin ansiosta peli näytti erinomaiselta vaikka PK-35 painosti päälle erittäin pahasti. Kun peliä oli jäljellä enää 20 minuuttia sai PK -35heille tärkeän kavennusmaalin aikaiseksi. Fidan Seferi sai syötön linjan taakse ja otti pallon vaikeasta asennosta haltuun ja pääsi laukomaan pallon maaliin.  Tästä PK-35 sai uuden vaihteen päälle ja kulman jälkitilanteesta pallo pomppi epäonnekkaasti HIFK:n puolustajista maaliin ja taululle lukemiksi 2-2.

HIFK:lla oli maalipaikkoja aivan loppuhetkillä, mutta kotijoukkueen maalivahti ja puolustajat heittäytyivät uhrautuvasti aina vedon eteen. Pisteet tasattiin Vantaalla.