Skip to main content

HIFK Fotboll hiihtolomaleiri 20-24.2.2023

HIFK Fotboll hiihtolomaleiri on suunnattu 7-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Leirin päiväohjelma rakentuu kahdesta jalkapallo painotteisesta harjoituksesta ja lounaasta. Ohjelmassa on myös muita pelejä, leikkejä ja kisoja. Mitä yhteistä on frisbeegolfilla ja sumopainilla? Se selviää leirin aikana.

Huomioimme eri ikäluokat ohjelmassa. Pienemmille on enemmän leikkejä ja isommat pääsevät mm. tutustumaan valmentamiseen.

Viikko-ohjelma

Esimerkki viikon päiväohjelmasta.

09.00 Kokoontuminen Väinämöisen kentälle.

09.15 Ohjelma alkaa.

11.15 Tauko kopilla, katsomme jalkapalloa, mistä iltapäivän ryhmätehtävät. (AP leiriläisten ohjelma loppuu -12.00, IP leiriläisten ohjelma alkaa)

Urheilijan lounas, ruokailussa olemme panostaneet terveelliseen ja monipuoliseen maittavaan ruokaan. (ruokaisa pasta/riisi/perunasalaati, raaste ja porsas/nauta/kanaleike). Välipalaa on tarjolla iltapäivällä sää ja harjoitteet huomioiden (mm. kuumaa mehua ja hedelmiä).

13:00 Iltapäivän harjoitus

15:00 Ohjelma loppuu.

Hinta

Koko viikko 130€

Aamupäivä/Iltapäivä ohjelma 90€

Yksi päivä 40€

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 16.2.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella. (ilmoittautuneille tulee vielä erillinen leiriviesti 17.2 aamulla)

Kysymyksiin vastaa leirin vastuuohjaaja Markku Mutanen,

Leiriltä kuvataan HIFK:n käyttöön yleiskuvia ja videoita. Ilmoitathan lapsen nimen kohdalla jos et halua lapsen näkyvän yhteiskuvissa.