< John Fagerström

Edustusjoukkue

Macario Hing-Glover >

21

Sydney Lokale

Lainalla FC Kariobangi Sharksista (KEN)
IKÄ

19

SOPIMUS

2020

PELIPAIKKA

Hyökkääjä

OTTELUT

0

MAALIT

0

SYÖTÖT

0

VEIKKAUSLIIGA 2020 / PÄIVITETTY 10.9.2020

Hanki Sydneyn fanipaita!

Seurat

  • -2019 FC Kariobangi Sharks
  • 2020- HIFK

Ura

Sydney Lokale syntyi Nakurun kaupungissa, joka sijaitsee noin 170 kilometrin päässä pääkaupunki Nairobista. Hän pelaa kaudella 2020 HIFK:ssa lainasopimuksella kenialaisseura FC Kariobangi Sharksista. Lokale nousi ensimmäistä kertaa Sharksin edustusjoukkueeseen keväällä 2018 17-vuotiaana ja on tehnyt yhteensä 12 maalia kaksi kautta kestäneen pääsarjauransa aikana Keniassa.

Lokale kävi ensimmäisen kerran Euroopassa jo keväällä 2019 käydessään Malmön joukkueessa testijaksolla. Nuori hyökkääjälupaus pelasi ruotsalaisen suurseuran U21-joukkueessa yhden vierasottelun Kalmaria vastaan, jonka Malmö voitti lukemin 2-1. Lokale oli Malmön avauskokoonpanossa, muttei tehnyt maaleja ottelussa. U21-joukkueen pelin lisäksi hyökkääjä treenasi seuran U19-joukkueen mukana Ruotsin reissunsa aikana. Sopimusta ei kuitenkaan lopulta syntynyt Lokalen ja Malmö FF:n välille, ja näin nuori pelaaja palasi takaisin kotimaahansa.

Lokale debytoi HIFK-paidassa reilut kaksi viikkoa Suomeen saapumisensa jälkeen Suomen Cupin ottelussa FC Honkaa vastaan, kun hänet vaihdettiin kentälle ottelun lopussa. Honka-ottelun lisäksi Lokale tuli vaihdosta kentälle myös HJK-ottelussa, sekä pelasi täydet minuutit vieraskentällä Turun Palloseuraa vastaan. Maalitili on nuorella hyökkääjällä vielä toistaiseksi avaamatta HIFK:ssa.

19-vuotias kenialainen on lupaava ja monipuolinen hyökkääjä, joka pituutensa puolesta omaa edellytykset kehittyä hyväksi pääpelaajaksi. Hän kuuluu joukkueen nopeimpiin, mutta samalla myös kestävimpiin pelaajiin, mikä tekee hänestä hyvän valinnan valmennukselle pelitilanteesta riippumatta. Lokale on nöyrä ja kovaa työtä tekevä pelaaja, joka haluaa mennä eteenpäin urallaan.

09.01.2020

Hyökkääjä Sydney Lokale HIFK:hon

LUE ARTIKKELI