HIFK etsii uusia valmentajia junioritoimintaansa

HIFK on käynnistänyt rekrytointiprosessin, jonka tavoitteena on löytää uusia valmentajia seuran junioritoimintaan. Seura hakee useita valmentajia ja ohjaajia erityyppisiin työtehtäviin.

Nuorimpiin tyttö- ja poikaikäluokkiin haetaan vastuuvalmentajia, etenkin tyttöjen aloittavalle joukkueelle (2016) sekä poikien vuonna 2014 syntyneiden joukkueelle. Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytämme soveltuvaa valmentajakokemusta ja -koulutusta. Vastuuvalmentajan tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin vahvat vuorovaikutustaidot sekä halu sitoutua pitkäjänteisesti HIFK:n seuratoimintaan.

HIFK hakee lisäksi apuvalmentajia seuran eri ikäluokkien joukkueisiin. Apuvalmentajan tehtävässä on mahdollista aloittaa vaikka heti, ja valittavien henkilöiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu halu kehittää sekä itseään että pelaajia.

HIFK Soccer rf on valittu mukaan Palloliiton seurakehityshankkeeseen, jonka pohjalta HIFK on syksyllä käynnistämässä uutta Perhefutis-toimintaa. Seura hakee nyt sekä vastuu- että apuohjaajia tätä hanketta varten. HIFK-perhefutiksen vastuuohjaajalta edellytetään kokemusta lasten kanssa toimimisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Apuohjaajilta edellytetään halua sekä itsensä kehittämiseen että lasten kanssa toimimiseen.

Seura tarjoaa valmentajilleen korvauksen tehdystä työstä, koulutusta (sisäistä ja ulkoista) sekä seuran tuen ja metodologian.

Lisätiedot ja hakemukset:
Olli Orvasto
olli.orvasto[at]hifkfotboll.fi
0440536643