Skip to main content
DUMB (tyhjä kategoria)

ASM-karsinta: HIFK jäi tasapeliin

By 4.2.201715 helmikuun, 2017No Comments

HIFK-KaaPo  1-1 (1-1)

1-0  Eero Hirvimäki rp. (5.)
1-1  Joona Järvistö (26.)

IFK:n kokoonpano: Axel Anderson (mv); Topias Pennanen (46. Pasi Forsman), Eero Hirvimäki (v), Rasmus Smidtslund, Ike Hayes, Miska Hurme (59. Mitro Turunen), Henry Nguyen, Juuso Ollila, Robin Hanner (68. Miika Lindqvist), Haris Ibrahimovic, Benjamin Nava.

Punapaitojen toinen SM-karsintasarjan ottelu toi vain yhden sarjapisteen. Vierailija Kaarinan Pojat puolusti sinnikkäästi itselleen tasapelin, eikä kotijoukkue saanut hallinnasta huolimatta voittomaalia aikaiseksi.

Ensimmäisellä jaksolla Eero Hirvimäki upotti pilkulta 1-0 johtomaalin, kun Topias Pennasta hetkeä aikaisemmin rikottiin. Kotijoukkueella oli muutama muukin hyvä maalintekopaikka, mutta vierailijoiden puolustus ehti aina torjumaan yritykset. Vastustaja sai kuitenkin tasoitettua pelin Joona Järvistön toimesta vastahyökkäyksen päätteeksi. Laukaus oli käytännössä vieraiden ainoa varsinainen maalintekoyritys koko ottelussa.

Toinen jakso oli entistä enemmän kotijoukkueen hallintaa. Se sai pelata lähes koko jakson miesylivoimalla, kun Benjamin Nava kaadettiin läpiajon päätteeksi punaisen kortin ja rangaistuspotkun arvoisesti. Hirvimäki ei kuitenkaan onnistunut toistamiseen pilkulta, vaan peli jatkui tasatilanteessa.

Ottelun loppu sujui kotijoukkueen painostaessa ja vieraiden pyrkiessä varjelemaan tasatilannetta. Lähimpänä maalintekoa oli Nava, joka hyvin pelatun hyökkäyksen päätteksi pääsi viime minuuteilla yrittämään ratkaisua kasvokkain vieraiden erinomaisesti pelanneen maalivahdin kanssa. Laukaus suuntautui päin ja näin 1-1 jäi lopputulokseksi.

A-juniorit haluavat kiittää Stadin Kingejä, jotka kannustivat joukkuetta erinomaisesti. Tasapeli jäi luonnollisesti harmittamaan, mutta peli oli kokonaisuutena jokseenkin hyvällä mallilla. Tilanteita pystyttiin luomaan, mutta tänään ei vain uponnut.

Karsinnat jatkuvat ensi lauantaina 11.2. klo 18:30, kun Talin hallissa vastaan asettuu PK-35/VJS.