Skip to main content
DUMB (tyhjä kategoria)

ASM-karsinta: Nihkeällä pelillä voitto

By 29.1.201715 helmikuun, 2017No Comments

FC Viikingit – HIFK  0-1 (0-1)

0-1  Antti Ulmanen rp. (27.)

IFK:n kokoonpano: Axel Anderson (mv); Topias Pennanen, Tuukka Andberg (v), Rasmus Smidtslund, Jonathan Ndongala (55. Ike Hayes), Mitro Turunen, Henry Nguyen, Juuso Ollila (74. Joakim Ärilä), Niklas Åhlgren (62. Miika Lindqvist), Haris Ibrahimovic, Antti Ulmanen.

Ensimmäinen puoliaika oli varsin selvää IFK:n hallintaa, vuosaarelaisten keskittyessä lähinnä vastahyökkäyksiin. Useista tilanteista huolimatta pallo saatiin maaliin kuitenkin vain kertaalleen. Juuso Ollila murtautui laidalta läpi, minkä seurauksena hänet kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Pilkun toimitti perille varmasti Antti Ulmanen.

Toisella jaksolla vastustaja pääsi mukaan peliin, lähinnä IFK:n oman heikon suorittamisen johdosta. Jakson puolivälissä myös Viikingit pääsi yrittämään maalia rangaistuspilkulta, mutta Axel Anderson torjui yrityksen. Viimeistely toiseen päähän oli myös yhtä heikkoa, eikä paria ylärimaa lähemmäs maalia tänään enää päästy.

Vaikka voitto tulikin, ei valmennusjohto ollut esitykseen kovinkaan tyytyväinen ja sille jäi paljon pohdittavaa tulevia karsintapelejä silmällä pitäen. IFK kohtaa seuraavaksi Kaarinan Pojat ensi lauantaina 4.2. klo 15 Talin hallissa.