Skip to main content

HIFK-SJKPuma ja KSB järjestävät Pallokentän sisäänkäynnillä ennen HIFK:n ja SJK:n välistä Veikkausliigaottelua kello 14-16 mahdollisuuden ostaa HIFK:n fanituotteita ja varata muun muassa aitoja Puman gameworn-pelipaitoja. Lisäksi HIFK:n uusi yhteistyökumppani Puma esittelee valikoimaansa IFK:n kannattajille.

Paikalla on mahdollisuus tavata myös HIFK:n edustusjoukkueen pelaajia, potkaista pallotutkaan ja nauttia aitoa kisamakkaraa, jota tarjoilevat Snadit Kingit eli HIFK:n 2004 syntyneet pelimiehet! Tarjoiluiden tuotto menee suoraan tulevaisuuden Veikkausliigapelaajien HIFK:n 04-syntyneiden joukkueen toimintaan.

Ennen illan pääottelua HIFK:n A-juniorit pelaavat SM-sarjaottelun Vaasan Palloseuraa vastaan. HIFK on sarjassa neljäntenä, joten A-juniorit taistelevat tiukasti SM-mitaleista. Tule kannustamaan IFK voittoon!

HIFK A – VPS A lauantaina 27.8. kello 12.30 Sonera Stadiumilla
> Vapaa pääsy tai vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu (Itäkatsomo avoinna). Sodexon tarjoilupiste avoinna. Sisäänkäynti Itäkatsomon sisäänpääsyporteista.

HIFK – SJK lauantaina 27.8. kello 16.00 Sonera Stadiumilla
> Liput alkaen 15 euroa / 7 euroa

Stadin Kingit kävivät luovuttamassa Snadeille Kingeille oman banderollin ennen ottelua. Future is bright! Kuva: Jere Nevalainen