Skip to main content

http://www.atoyautohuolto.fi/

HIFK Fotbollin autot kaudella 2016 huoltaa Atoy Autohuolto. Edustusjoukkueen mahdollistaman näkyvyyden ja tapahtumien kautta on tarkoitus rakentaa uudenlaista yhteistyötä.

Vuonna 1930 perustetun suomalaisen perheyrityksen Atoyn liiketoimintaan kuuluu Atoy Autohuolto, uusi konsepti Suomen autokorjaamoalalla. Atoy Autohuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Asiakas saa huollon tai korjauksen yhteydessä sijaisauton veloituksetta ja määräaikaishuollon yhteydessä turvataan matkan jatkuminen ilmaisella Atoy Road Service ajoturvalla.

Atoyn yhteistyöhön kuuluu myös matka yhdessä HIFK:n A-junioreiden kanssa SM-karsinnoista kesän peleihin.

”Olemme todella innoissamme yhteistyöstä HIFK Fotbollin kanssa. HIFK:n fanikulttuuri, sekä joukkueen taustajoukkojen omistautuminen tekemiselleen teki meihin suuren vaikutuksen. Se sama omistautuminen peilaa mukavasti omaan tekemiseemme autoja huollettaessa. Yhteistyössä tärkeänä osana on olla mukana mahdollistamassa myös junioreiden jalkapalloharrastusta”, kertoo Atoy Autohuollon konsepti- ja markkinointipäällikkö Janne Mäki.

AtoyLogo

http://www.atoyautohuolto.fi/