Skip to main content
Tervetuloa perheeseen Emil!

Tervetuloa perheeseen Emil!

19-vuotias Emil Conti ja HIFK ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Italialaissyntyinen Conti on asunut Suomessa 8-vuotiaasta saakka ja ehtinyt pelata miesten sarjoista niin Kolmosta, Kakkosta kuin Ykköstä porvoolaisen FC Futuran ja helsinkiläisen FC Viikinkien riveissä. Voimakasrakenteinen Conti teki debyytin miesten peleissä Kakkosessa jo 15-vuotiaana.

– Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta. Nyt pääsen treenaamaan niin paljon kuin haluan hyvässä valmennuksessa ja erinomaisissa olosuhteissa. Tavoitteeni on löytää pelipaikka edustusjoukkueesta ja pelata mahdollisimman paljon, Conti kertoo.

– Conti on todella mielenkiintoinen pelaaja, joka on monella tapaa todella valmis, mutta toisaalta hänellä on vielä valtavasti potentiaalia. Tuota potentiaalia yritämme ensi kaudella saada esiin. Hän on nopea, fyysinen ja röyhkeä, päävalmentaja Jani Honkavaara luettelee Contin vahvuuksia.

Conti on vielä juniori-ikäinen, joten hänellä on tulevalla kaudella mahdollisuus pelata Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen lisäksi myös seuran A-junioreissa.

– Contissa on valtava potentiaali ja olen erittäin tyytyväinen, että Emil pelaa meillä ja A-junioreissa ensi kaudella. Olen seurannut Emiliä hyvin läheltä ja tiedän, että oikeassa valmennuksessa miehestä saa paljon irti. Emil on joutunut vuosien varrella miesten peleissä pelaamaan usealla eri pelipaikalla, mutta uskon, että juuri hyökkäävässä roolissa mies on vaarallisimmillaan, urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo entisestä pelikaveristaan.

– A-junioreissa tavoitteenani on saavuttaa joukkueen kanssa SM-paikka ja auttaa maaleilla joukkuetta tavoitteisiin, Conti sanoo.

Conti on jo tänään kokoonpanossa Liigacupissa, kun HIFK kohtaa PK-35 Vantaan kello 19.00 Talin jalkapallohallissa. Lauantaina mies matkaa A-junioreiden kanssa ensimmäiseen SM-karsintaotteluun Maarianhaminaan paikallisen IFK:n vieraaksi.

> Lue HIFK – PK-35 Vantaa otteluennakko

Klikkaa kuvaa ja hanki oma kausikorttisi

Klikkaa kuvaa ja hanki oma kausikorttisi