Skip to main content

TiagoCunha100215HIFK:n A-pojat kohtasivat Käpylän Pallon A-pojat SM-karsintasarjassa. Heikkotasoisessa ottelussa punaiset korjasivat voiton 1-0. Ottelu oli punaisten hallintaa ja paikkoja lisämaaleihin oli. Pelikelllossa 23 min Tiego Cunha pamautti pallon 10 metristä maaliin ja tämä maali jäi ottelun ainoaksi.

Kokoonpano:
Jussi Tolonen mv
Santeri Ihamuotila
Sebastian Stiernzcteutz
Leo Rautiainen v
Tiago Cunha 72min Isac Lindberg
Pasi Forsman v
Jimi Bäck
Joonas Salmi
Ilmari Siltala
Zanjar Abubakir 50min Nico Källi
Eetu Kauria  51min Jonas Zaknoun

Tähdet:
☆☆☆  Tiago Cunha
☆☆  Santeri Ihamuotila
☆  Jimi Bäck

Illalla pelattiin myös harjoitusottelu Kiffen (2div) – HIFK/2. Hienosti taistellut HIFK laittoi  mustat hurmurit lujille eikä tuumaan antanut periksi. Kiffen teki niinsanotun halvan maalin pelikellon näyttäessä 46 min. Ainakin yksi rangaistuspotku jäi HIFK :saamatta.

Kiffen – HIFK/2  1 – 0 ( 1 – 0)