Skip to main content
DUMB (tyhjä kategoria)

P02: Peli-ilta Pallokentällä 19.8.2009

By 20.8.200911 kesäkuun, 2014No Comments

HJK-j / Munkka Sininen – HIFK White

Solsken och Bollplan, en härlig kombination. Våra spelare njöt också uppenbart och presterade ett strålande spel fullt av både kämpatag, lysande passningar och högklassigt dribblande. Alltså allt man kan hoppas på i en match. Båda lagen hade sina chanser och utnyttjade dem också relativt väl. HJK lyckades till slut behålla den knappa ledning som de skaffat sig under andra halvleken och vann med ett mål trots ett ursinnigt kämpade HIFK.

HIFK White – FC Viikingit / Hurjat

I den andra matchen fortsatte de tuffa kämpatagen. Då vi för dagen hade två olika HIFK-lag fanns det inte bytesspelare att ta till, så alla fick kämpa hårt och spela så gott som två hela matcher. Det syntes lite i att passningarna uteblev och dribblingarna inte lyckades lika väl som i den första matchen. Dessutom hade motståndarna några verkliga kanoner som sköt hårda skott mot vårt mål. Efter tappert kämpande fick vi konstatera att vi hann göra ett mål medan motståndarna gjorde sex.

Det var igen en glädje att se den goda stämningen i laget och den utveckling som skett redan under en vecka sedan den senaste spelkvällen.

(Suomenkielinen versio sekä HIFK Red seloste tulevat pian)