HIFK kärsi ensimmäisen tappionsa A-poikien SM-karsinnassa. A-junnut ovat neljän pelatun ottelun jälkeen kuudentena sarjataulukossa, kun pistesarakkeeseen on kertynyt viisi bojoa.

HIFK  –  FC Inter  0 – 3  (0 – 0)

59’ 0-1 M Blomqvist
75’ 0-2 J Qvist
80’ 0-3 M Blomqvist

Otteluraportti

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui vierasjoukkue Interin hallitessa hienokseltaan ottelua. Varamiehisellä kotijoukkueella oli myös omat paikkansa. HIFK:n Jonas Zaknoun pääsi laukomaan 23. peliminuutilla hienon kuvion päätteeksi, mutta hän ampui aavistuksen ohi takanurkasta. Maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla lopulta nähty ja tauolle asteltiin 0-0 lukemista.

Toinen puoliaika jatkui edelleen vierasjoukkue FC Interin hallinnassa. Tähtirintojen Joonas Salmi karkasi 52. peliminuutilla lupaavalta näyttäneeseen läpiajoon, mutta tilanteesta ei kuitenkaan syntynyt maalia.

Reilun viiden minuutian kuluttua Inter siirtyi 0-1 johtoon Markus Blomqvistin maalilla. Tämän jälkeen punaiset nostivat ryhmitystään ja lähtivät hakemaan tasoitusta. 75. peliminuutilla pallo oli toisen kerran kotijoukkueen maalissa ja taululle ilmestyivät 0-2 lukemat.

Ottelun loppulukemat 3-0:aan naulasi viisi minuuttia myöhemmin ottelun avausmaalista vastannut Markus Blomqvistin, joka teki illan toisen maalinsa.

Kauria Eetu
Stierncreutz Sebastian (C) (30’ Leino Matias)