HIFK Fotboll on helsinkiläisen urheiluseura HIFK:n jalkapallojaosto, jonka miesten edustusjoukkue pelaa jälleen kaudella 2017 Veikkausliigassa. HIFK pelaa kaikki kotiottelut Sonera Stadiumilla. Normaalihintaisten pääsylippujen lisäksi kotiotteluihimme on tarjolla räätälöityjä lippupaketteja. Voit nauttia kotiotteluistamme parhailta paikoilta ja yhdistää haluamasi palvelut ottelutapahtumaan.

Ennen otteluita voit viettää aikaa Kamratstuganissa hyvän ruuan ja juoman parissa. Aitiot ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat yhdistää HIFK:n kotiottelun esimerkiksi asiakaspalaveriin, polttareihin tai syntymäpäiväjuhliin.

Tutustu tarkemmin palveluihimme alta. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva paketti!

KAMRATSTUGAN

Kamratstugan

HIFK:n ottelutapahtumat ovat ainutlaatuisia mahtavan ottelutunnelman takia. Kun haluat nauttia muustakin kuin jalkapallosta, on Kamratstugan oikea valinta. Kamratstuganin ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen HIFK:n kotiotteluiden alkua.

Kamratstugan-lipun hinta on 95 euroa / kpl + alv 24%.
(HUOM! 23.5. HIFK – HJK otteluun 149€ / kpl + alv 24%)

Ottelulipun lisäksi Kamratstuganin etuihin kuuluvat:
– Pääsy VIP-tiloihin
– Päävalmentajan mietteet ja kommentit ennen ottelua
– Oma sisäänkäynti stadionille
– Jokaisen kotiottelun yhteydessä kolmen ruokalajin illallisbuffet ja kaksi juomaa (olut, viini tai virvoitusjuoma)
– Puoliajalla kahvi + jälkiruoka
– Parhaat paikat katsomolohkosta 109
– Ottelun jälkeen lehdistötilaisuus järjestetään Kamratstuganin tiloissa, joten pääset kuuntelemaan tuoreet kommentit heti ottelun päätyttyä

Stadin Derbyyn 23.5. on vielä vapaana Mamma Rosa VIP-paketteja! Varaustiedustelut myyntipäälliköltä (yhteystiedot sivun lopussa).

AITIOT

Aitiot

Sonera Stadiumin aitiot ovat moderneja ja valittavana on eri kokoisia aitioita. Kun haluat nauttia ainutlaatuisesta VIP-kokemuksesta, on aitio oikea valinta. Aitioiden avulla voit kätevästi yhdistää esimerkiksi palaverit tai illanvietot HIFK:n ottelutapahtuman kanssa.

Aitioiden hintaan sisältyy otteluliput, mutta ei ruokia eikä juomia. Toteutamme tarjoilut toiveidenne mukaisesti yhteistyössä ravintoloitsijan kanssa.

Ruoka- ja juomapalveluissa Teitä palvelee Sonera Stadium Ravintoloiden myyntipalvelu
ravintola@bollis.fi, p. +358 (0)9 4257 7900

Aitioista löytyy pienempi (n. 12 hlö) ja suurempi (n.22 hlö) vaihtoehdot. Aitioiden hinnat alkaen 1000 €.

Aitiot ovat käytettävissä tunti ennen ottelua, ottelun aikana ja ottelun jälkeen. Kaikista aitioista on huippunäkymät Sonera Stadiumin huippukuntoiselle tekonurmelle.
Voit varata aition koko kaudeksi tai haluamiisi otteluihin.

MUUT PALVELUT

Muut palvelut

Haluatko toteuttaa unohtumattoman iltapäivän yrityksesi, yhteistyökumppaniesi tai harrastusystäviesi kanssa? Samalla pääset nauttimaan kotimaisesta huippujalkapalloilusta ja HIFK:n kotiotteluiden mahtavasta tunnelmasta. Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teille sopivan ohjelman kotiotteluitamme varten.

Voisiko päiväsi näyttää esimerkiksi tältä?
– 13.00 Lounas
– 14.00 HIFK:n päävalmentajan luento
– 15.00 Kahvitauko
– 15.30 – 17.30 Yhteistä aikaa
– 17.30 Ruokailu
– 18.30 Ottelu: HIFK – HJK

YHTEYSTIEDOT

Raakel Koittola

Myyntipäällikkö

raakel.koittola@hifkfotboll.fi
044 358 4522