HIFK kohtasi torstaina 23.2. Talin jalkapallohallissa pelatussa harjoitusottelussa yhdeksän kertaa Viron mestaruuden voittaneen FC Levadian. Levadia voitti ottelun numeroin 0-1 viime hetkillä syntyneellä maalilla.

Vierasjoukkue FC Levadia hallitsi lievästi kenttätapahtumia ensimmäisellä puoliajalla. Koko ottelun pelannut HIFK:n laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jätti itsestään erittäin positiivisen kuvan nousemalla vahvasti ja jatkuvasti mukaan hyökkäyksiin. Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen HIFK:n valmennusjohto suoritti tauolla yhteensä kuusi pelaajavaihtoa. Toisella puoliajalla HIFK sai pelijuonesta paremmin kiinni ja loi tukun hyviä maalipaikkoja. Jani Bäckmanilla oli kaksi laadukasta maalipaikkaa, jonka lisäksi myös Aleksi Ristola pääsi yrittämään hyvästä paikasta. FC Levadia teki ottelun voittomaalin lisäajalla, kun 33-vuotias virolaishyökkääjä Ingemar Teever niittasi pelivälineen verkkoon. Harmittavasta lopputuloksesta huolimatta HIFK:n kannalta tärkeintä oli se, että mahdollisimman moni pelaaja sai ylläpidettyä pelituntumaansa.

HIFK – FC Levadia 0-1 (0-0)
90+1′ 0-1 Teever (Ganzo)