"Tuo sulavan kevyellä askeleella NIKEn prinsessakengät jalassa liikkuva ”Toijalan Hercules” on nuoresta iästään huolimatta pelaajana erittäin kypsä ja erikoistilanteissa todellinen kauhu. Ihmisenä hän on itse rauhallisuus ja omaa todella analyyttisen otteen jalkapallon saloihin. Ennen kaikkea ”literaalisyöttö” ja sen merkityksen opettaminen kaduntallaajille kuuluu miehen erityisosaamisalueisiin. Huhun mukaan ”Pirttihirmun” kreikkalaista jumalpatsasta muistuttava kroppa on syntynyt siitä, kun hän on vetänyt Toijalan Eurojackpot-voittajien kultajunaa perässään. Seuraako kultajuna Juhoa Helsinkiin?"

- #12 Otto-Pekka Jurvainen

Syntymäaika: 30.7.1996
Pelinumero: 15
Pituus: 194,5 cm
Paino: 93 kg
Seurat: TP-49, FC Haka, HIFK
Saavutukset: Vuonna 2014 alle 19-vuotiaiden EM-karsinnoissa kolme ottelua joissa kaikissa täydet minuutit, vuonna 2015 valinta kannattajien vuoden pelaajaksi, sekä valinta Valkeakosken vuoden jalkapalloilijaksi.
Motto: Omaan juttuunsa uskomalla sekä olemalla valmis tekemään loputtomasti töitä, kaikki on mahdollista.

Miksi IFK?
– IFK luo minulle mahtavan alustan kehittyä jalkapalloilijana kohti ulkomaankenttiä. Toiminta on todella ammattimaista ja koko seura on kuin yhtä perhettä. Tietysti myös fanikulttuuri veti puoleensa, joka on Suomen tasolla ihan ennen näkömätöntä!

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Olen Akaan Toijalasta tuleva suhteellisen isokokoinen toppari. Kentällä vahvuuksiin kuuluu pääpeli, kaksinkamppailut ja erikoistilanne pelaaminen. Kentän ulkopuolella oon usein suht rauhallinen kaveri, mutta pikkukylän poikana rauhallisuus on välillä Helsingissä muuttunut varsinkin julkisilla kulkuneuvoilla kulkiessa jonkin asteiseksi paniikiksi ja hukassa olemiseksi. Tosin siihenkin tottunut päivä päivältä paremmin!

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Vakiinnuttaa pelipaikka puolustuslinjasta ja sitä kautta kehittyä paljon paremmaksi pelaajaksi. Muutama maali tuli viime kaudella tehtyä Ykkösessä, joten ainakin yksi pitää tehdä tulevalla kaudella Veikkausliigassa, mielellään enemmänkin. Tottakai myös auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin saavuttamaan mahdollisimman hyvä sijoitus tulevalla kaudella.