"Peksi on vastustajana yksi vittumaisimmista ja periksiantamattomimmista vastustajista, joita vastaan olen joutunut pelaamaan ja nykyään saan vääntää treeneissä. Väsymätön fysiikkaihme, joka aiheuttaa liikkeellään vastustajan puolustajille kiirettä niin puolustaessaan kuin hyökätessäänkin. Laatuluokan viimeistelijä, jollaisia voittava joukkue tarvitsee. Ihmisenä Peksiä kuvaa hyvin se, että futiksen peluun ohella hän on suorittanut kaksi! yliopistotutkintoa! Peksi on myös virkaa tekevä joukkueen sakkovastaava, jonka kanssa on parasta pysytellä hyvissä väleissä! Bussissa takapenkillä kahvi maistuu!"

- #2 Tuomas Aho

Syntymäaika: 22.4.1984
Pelinumero: 9
Pituus: 175 cm
Paino: 73 kg
Seurat: FC Honka, HJK, FC Jokerit, Klubi 04, PK-35, FC Hämeenlinna, FC Viikingit, FC Lahti, Haka, MyPa, HIFK
Saavutukset: Maaottelut (1 A-maaottelu, 7 U-19, 4 futsalmaaottelua), 2 x IS-leijonapörssin voitto ja pelaaminen HIFK:ssa
Motto: Tee mitä diggaat!

Miksi IFK?
– Joukkuetoverit, organisaatio, fanit, kulttuuri you name it. IFK:sta on tullut toinen perhe!

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Monessa liemessä keitetty perheenisä Stadista. Futista pelaan koska se on maailman hienoin urheilulaji ja koska se tarjoaa sellaisia fiiliksiä mitä ei saa mistään muualta (hyvässä ja pahassa). Pelaamisen ulkopuolella revin huumoria ja nautin elmästä mm. perheen, frendien, purjehduksen, laskemisen, surffaamisen ja reissaamisen parista.

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Johdattaa HIFK liigan kärkisijoille. Monipuolistaa omaa pelaamista entisestään. Tehdä tehoja enemmän kuin koskaan.