"Emeka on afrikkalaisella kellolla varustettu elämäntaitelija, snapchatin kuningas ja lahjakas jalkapalloilijan alku, jonka elämässä jokainen sekunti on tavallista sekuntia pidempi. Yksi joukkueen viihdyttävimmistä persoonista, jonka touhuja ei voi katsella muuten kuin hymy huulilla. Pelaajana äärimmäisen nopea, jonka myötä vastustajan laitapelaajat joutuvat äärimmäiseen kovaan testiin."

- #10 Juho Mäkelä

Syntymäaika: 16.06.1994
Pelinumero: 27
Pituus: 178 cm
Paino: 72 kg
Aikaisemmat seurat: Helsingin Ponnistus, Toukolan Teräs, HJK-juniorit, FC Honka, HIFK
Saavutukset: FC Hongan paidassa voitettu hopea kaudella 2013, Nike Premier Cupin voitto, Kaj Pahlman turnauksen voitto ja turnauksen paras pelaaja. Ystävyyskaupunkiturnaus Turussa ja turnauksen paras pelaaja
Motto: On, mutta vaihtelee välillä. No guts, no glory!

Miksi IFK?
– Ainutlaatuiset fanit, joiden edessä pelaaminen tuntuu uskomattoman hienolta. Honsu halusi minut joukkueeseen ja halusin itse kokea, mitä on olla osa IFK:ta.

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Olen rento ja mukava heppu. Minulla on liian hyvä tyyli, jota muut eivät ymmärrä. Puma tuo pukeutumiseeni lisävaihtoehtoja. Vapaa-ajalla tykkään käydä istuskelemassa terassilla, uimassa ja hengaamassa frendien kanssa. Tykkään menosta ja meiningistä.

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Pelata mahdollisimman paljon. Auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä lopullinen läpimurto Veikkausliigassa. Lisäksi haluan päästä U21-maajoukkueen kanssa jatkoon EM-karsinnoista.