"Pelaajana ja ihmisenä Joni ”Jamo tai Jarmo (myös Korkki)" Korhonen on ehdottomasti sieltä tyylikkäimmästä päästä. Jamon saatat nähdä tanssikengät jalassa hassuttelemassa elastico-putkia saarenkansalaisilta ja samana iltana työntelemässä lastenvaunuja Töölössä. Chippailemassa pilkkuja ja seuraavaksi imitaatiohommissa suorassa tv-lähetyksessä. Jamo on yllättävien ja mielettömien tarinoiden lähde, joten äläpä hämmästy, jos näet Jarmon puistonpenkillä höpöttelemässä Peltosen Eeron kanssa vanhan ukin äänellä kuunnellen Tomi Metsäkedon viimeisintä LP-levyä gramofonista."

- #3 Pauli Kuusijärvi

Syntymäaika: 08.02.87
Pelinumero: 31
Pituus: 180 cm
Paino: 72 kg
Seurat: FC Honka, FC Espoo, Bonner SC (Saksa), Klubi 04, FC Espoo, AC Oulu, FC Espoo, FC Viikingit, PK-35 Vantaa, HIFK
Saavutukset: Pohjolan cupin maalikuninkuus, A-SM hopea, Miesten ykkösen voitto 2005 ja 2009
Motto: ”Ei se lainaa joka latvasta laho on”

Miksi IFK?
– Hieno seura, jossa huokuu tekemisen meininki. Mahtavat kannattajat ja huikea joukkue. Maagiset persoonat ja ystävät.

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Olen tällainen espoolaissyntyinen tallustelija, joka asustelee nykyään Helsingissä. Yllättävän hyvä kotikokki, joten makaronilaatikot ja perusmätöt valmistuu hellalla kuin hellalla. Mainettani mukavampi sälli, joka ei epäröi sanoa omaa mielipidettään. Välillä varsinainen piikittelijä. Olen aika dynaaminen kävelijä, joten matkat taittuvat mukavasti apostolin kyydillä.

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Parantaa luonnollisesti viime kaudesta. Tehoja lisää ja uudet hiotut harhautukset kohdilleen, niin voi kauden jälkeen nostella poikaa ilmoihin.