"O-P on kyllä todella fiksu jätkä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Kentällä jalat tikkaa ensin kuin herhiläisellä, jonka jälkeen lähtee todella laadukas ja aina vaarallinen keskitys vastustajan maalille. O-P istuu kopissa meidän junnujen puolella pitämässä kuria ja järjestystä, sekä opettamassa ja tsemppaamassa kaikessa. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii vaikkapa se, kun ostin uudet futiskengät ja esittelin niitä sitten innoissani O-P:lle niin eka kommentti oli "et sitten yhtään rumemman värisiä löytäny" siinä sen näkee, aina positiivinen. Yhteenvetona kaikin puolin loistojätkä!"

- #15 Juho Pirttijoki

Syntymäaika: 1.2.1985
Pelinumero: 12
Pituus: 172 cm
Paino: 69 kg
Twitter: @OttoPekka
Instagram: @opij11
Seurat: PuiU, HJK, KäPa, PK-35, HIFK
Saavutukset: Veikkausliigan syöttöpörssin 2. sija 2015.
Motto:
It will hurt. It will take time. It will require dedication.
It will require willpower. It requires sacrifice.
You´ll need to make healthy decisions.
You´ll need to push your body to its max.
There´ll be temptation.
But, I promise you,
when you reach your goal,
It´s WORTH IT!

Miksi IFK?
– IFK:ssa pelaaminen herättää valtavasti tunteita, joita on mahdotonta saada mistään muualta. Muistan kuinka 90 –luvun lopussa seurasimme YLE:ltä, varsinkin tapaninpäivänä, HIFK-bandyssä pelanneen serkkuni Ilkan jääpallo-otteluita, ja jo silloin serkkuni hehkutti HIFK:ssa vallitsevaa meininkiä ja tunteita, joita seuran edustaminen herättää. Kaikki huipentui vuoden 1998 Suomen mestaruuteen, jonka muistan hyvin elävästi. Nyt olen saanut itse kokea vähintään kymmenkertaisesti nuo tunteet! IFK:n punaisen paidan pukeminen päälle on aina suuri kunnia ja IFK:ssa pelataan ennen kaikkea joukkueelle, seuralle, kannattajille sekä kokoyhteisölle. Fraasi yhdestä isosta perheestä ei todellakaan ole fuulaa!

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Olen vasenjalkainen Puistolan Urheilijoiden ja koudan hiekkakentän kasvatti. Kentän ulkopuolella vapaa-aika kuluu tällä hetkellä viimeistellen kauppatieteiden graduani. Normaalisti, töissä OP:ssa – tietenkin.

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Olla kaikessa parempi kuin viime kaudella!