"Koko joukkueen ylivoimaisesti hämmentävin pelaaja. Viljelee lähes päivittäin elämänviisauksia sekä sanontoja, kuten "Kun kävelee metsässä, tuntuu, että oravatkin räkii päälle". Monet Masan heitoista ovatkin jääneet koppiin elämään. Aito Kontulan oma poika, jolla on ravihevosen kondis. Treenannut nyt vuoden vasemman jalan skruuveripotkua yläkulmaan. Oikealla jo tappava. Antaa kentällä aina kaikkensa tähtilogolle. Punainen sydän."

- #26 Ville Salmikivi

Syntymäaika: 15.3.1991
Pelinumero: 18
Pituus: 171 cm
Paino: 73 kg
Seurat: FC Kontu/jun, PK-35/B, FC Kontu/edustus, HIFK
Saavutukset: Nousut HIFK:n paidassa, HIFK:n paras pelaaja 2012-2014, hopeaa Kontulan ala-asteen mestaruushiihdoista, SM-pronssi C-junioreiden SM-sarja (salibandy)
Motto: Koolla ei ole väliä, sydän ratkaisee.

Miksi IFK?
– IFK:n kanssa olen kokenut aikusikäni parhaimmat fiilikset. Tämä ei ole pelkkää jalkapalloa, vaan ystävyyttä, yhteisöllisyyttä ja veljeyttä.

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Olen letkeä luokanopettajaopiskelija Kontulasta, joka pitää huumorista – niin hyvästä kuin huonostakin. Koitan pitää hyvää fiilistä ja meininkiä yllä, jotta kaikilla olisi mukava ja turvallinen olo joukueessa. Urheiluhulluna olen erikoistunut erikoisiin tilastoihin ja varsinkin Sunderlandin ja Porin Ässien menestys saa suupieleni kohoamaan. Vihaan häviämistä yli kaiken ja olen aina valmis antamaan kaikkeni, oli tilanne mikä hyvänsä.

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Voittaa valmennusjohdon luottamus ja olla pelaaja, joka voi laittaa kentälle tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ensimmäinen maali Veikkausliigassa ja nauttia jokaisesta pelistä – kuin se olisi viimeinen.