"Taiteilijanimeltään "Pony-Pekka Carlsson" on fiksu ja määrätietoinen nuori mies. Pelimatkoillla Pony-Pekalla on vielä paljon kehitettävää uunotaidoissa, sillä hän jää pahasti uunoringissä meidän muiden uunojen jalkoihin. Varsinkin joukkueen kovin uunoammattilainen, Matias Hänninen, dominoi Pony-Pekkaa. Sakulla on maalivahtina kaikki ominaisuudet tehdä kansainvälinen ura. Jalalla pelaaminen on huippuluokkaa ja x-torjunta on Sakun suuri pelote. Siihen on päättynyt niin monen pelaajan maalintekoyritys, etten pysy enää laskuissa"

- #17 Jani Bäckman

Syntymäaika: 25.04.1995
Pelinumero: 71
Pituus: 191 cm
Paino: 89 kg
Seurat: HJK, HIFK
Saavutukset: Suomen mestaruus (2013, 2014), Suomen Cupin voitto 2014
Motto: Tapa suhtautua asioihin voi olla ihmisen vahvin voimavara.

Miksi IFK?
– Ystävät, joukkue, perhe. Mahdollisuus toteuttaa omat suurimmat unelmat kotikaupungissa, kauneimman seuran väreissä.

Kerro lyhyesti itsestäsi?
– Itsepäinen ja tavoitteellinen nuorimies, joka haluaa tehdä kaiken ja kaikkea. Pelaajana olen erittäin kilpailunhaluinen, voittamisenhalu on suurimpia valtteja. Rajaton halu kehittyä ajaa päivittäin eteenpäin. Siviilissä olen rauhallinen, usein myös omassa seurassa viihtyvä alibi-opiskelija. Rentoudun valokuvaamalla, kirjoittamalla ja konsolipelien ääressä.

Henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
– Näyttää ennen kaikkea itselle, mihin oikeasti pystyy. Auttaa joukkuetta pitämään pallo pois pömpelistä ja napsimaan pisteitä Rödalle.